En trygg partner inom anlägg

Vi tar oss an alla jobb och gör allt från husgrunder till vägarbeten. Våra delägaråkerier är vår styrka då det ger oss flexibilitet och möjligheten att lösa dina behov på bästa sätt. Oavsett om ni som vill anlita oss är ett företag eller privatperson så säger vi aldrig nej. Vi vill ge dig som kund en trygg partner och tar oss därför alltid tid att svara på dina frågor.

Vi har runt 110 delägaråkerier med kompetenta chaufförer och maskinister som jobbar inom anlägg, utspridda över hela Jämtland och Härjedalen, redo att hjälpa dig med dina behov var än i länet du befinner dig. Därför kan vi ta fram en lösning till dig som är både effektiv och prisvärd.

Genom Reaxcer får du tillgång till över 200 anläggningsfordon och 100 entreprenadmaskiner, kompletta med erfarna chaufförer och maskinister. Vi har 48 egna grus- och bergtäkter och förfogar dessutom över ett flertal krossanläggningar för förädling av materialet.

Vi har personal inom transportledning, täktsamordning, KMA och kalkylering. Med kompetent och serviceinriktad personal kan vi på bästa sätt tillgodose era behov.

Kontakta oss

Sveg

Besöksadress: Parkgatan 17 Sveg

Hammarstrand

Strömsund

 

 

Vi erbjuder inom anlägg

200 anläggningsfordon och 100 entreprenadmaskiner, kompletta med erfarna chaufförer och maskinister.

Runt 110 delägaråkerier.

Frågor om anlägg?

Kontakta Reaxcer Anlägg
 

Cookieinställningar

Internetmedia  |  Site Server CMS  |  Trampolin PR