Transport av flis, biobränsle, rundvirke och partigods

Stort som smått, löst som fast. Vi tar hand om ditt företags transportbehov och strävar alltid efter att hitta den bästa lösningen. Med hjälp av våra delägaråkerier kan vi vara snabba och flexibla.

Vårt arbetssätt växte fram för över 20 år sedan. Vi började köra dryckesbackar åt ett bryggeri, från Stockholm till Jämtland, och sökte därför kunder som ville skicka gods åt andra hållet. Genom att fylla upp våra bilar i båda riktningar kan vi skapa billigare och bättre lösningar både för dig, för oss och inte minst för miljön.

Idag kör vi allt utom bohag och transporterar dagligen inom Sverige, Norge, Finland och Danmark. Vi har alla typer av kunder. Allt från små företag som skickar enstaka försändelser till fasta flöden åt stora svenska företag. Dessutom har vi egna terminaler för omlastning både mellan bilar och till järnväg, samt förvaring.

För dig som verkar i Jämtland-Härjedalen och behöver distribution har vi på Reaxcer lösningen. Med egna distributionsbilar kör vi dagligen och veckovis över hela länet. Fasta avgångar har vi till följande orter:
 

Till/frånAvgångar
Östersund/FrösönDagligen
ÅreDagligen
StrömsundMån, ons, fre
SvegMån, ons
FunäsdalenTis, tor
Backe, Hoting, RossönMån
GäddedeOns

Tord Bjurström

Transportledare, Östersund

Mattias Mattsson

Säljare/Transportledare, Östersund

 

VI ERBJUDER INOM LOGISTIK

Partigods med leverans över hela Skandinavien

Transport av flis, biobränsle, tung- och specialtransporter.

Frågor om logistik?

Kontakta Reaxcer AB
 

Cookieinställningar

Internetmedia  |  Site Server CMS  |  Trampolin PR