Transport av flis, biobränsle, rundvirke och partigods

Stort som smått, löst som fast. Vi tar hand om ditt företags transportbehov och strävar alltid efter att hitta den bästa lösningen. Med hjälp av våra delägaråkerier kan vi vara snabba och flexibla.

Vårt arbetssätt växte fram för över 20 år sedan. Vi började köra dryckesbackar åt ett bryggeri, från Stockholm till Jämtland, och sökte därför kunder som ville skicka gods åt andra hållet. Genom att fylla upp våra bilar i båda riktningar kan vi skapa billigare och bättre lösningar både för dig, för oss och inte minst för miljön.

Våra transportledare finns alltid tillgängliga för dig som kund och håller koll på allt som rör dina transporter. Basen i vår transportverksamhet utgörs av flis och biobränsle. Men vi kör allt utom bohag och transporterar dagligen inom Sverige, Norge, Finland och Danmark. Vi har alla typer av kunder. Allt från små företag som skickar enstaka försändelser till fasta flöden åt stora svenska företag. Dessutom har vi egna terminaler för omlastning både mellan bilar och till järnväg, samt förvaring.

Tillsammans med våra svenska samarbetspartners erbjuder vi våra kunder transporter till hela världen med bil, flyg och båt. Vi tar hand om hela transportkedjan inklusive förtullning och transporterar i dag till och från bland annat Kina, Island och USA.

Kurt Näslund

Transportledare, Östersund

Mattias Mattsson

Säljare/Transportledare, Östersund

 

VI ERBJUDER INOM LOGISTIK

Partigods med leverans över hela Skandinavien

Transport av flis, biobränsle, tung- och specialtransporter.

Frågor om logistik?

Kontakta Michael Schahine
VD

Internetmedia  |  Site Server CMS  |  Trampolin PR