En webb för våra kunder och åkerier – så skapades nya Reaxcer.se

Nu lanserar vi vår nya webbplats. Målet har varit att skapa en webb som riktar sig till kunderna och att visa upp kompetensen och människorna inom Reaxcer.

Under hösten har arbetet med att skapa nya Reaxcer.se pågått och efter hårt och målmedvetet arbete är det äntligen dags att visa upp den nya webben.

– Det känns bra att vi är i mål. Den nya webbsidan speglar på ett bättre sätt vad vi som företag kan erbjuda. Professionell och personlig service, och hög kompetens, säger Reaxcers vd Michael Shahine.

Webbsidans form och funktion är skapad av Internetmedia där Johan Lindström och Kristina Orjala lett arbetet.

– Vårt uppdrag har varit att fräscha upp designen och samtidigt förbättra funktionen för kunderna som besöker webben, så att de lätt ska kunna navigera på sidan, säger Kristina Orjala, produktionsledare på Internetmedia.

Till webben har det tagits nya bilder av Göran Strand, mer känd som Astrofotografen. Han har bland annat fotograferat vid flisavlastning på värmeverket i Lugnvik och på terminal 3 och 4.

– Vi har fokuserat på människorna som utgör Reaxcer mer än på maskiner och lastbilar. Den här typen av fotografering är alltid lika spännande, för man vet inte vad som kommer att hända. Först får man känna av vad personerna kommer att göra och sen se hur jag får bäst bild på det, så det är en spännande utmaning, säger Göran Strand.

Trampolin PR har fungerat som projektledning och har planerat och producerat sidans innehåll. De har bland annat tagit fram TV-inslag om några av Reaxcers delägaråkerier.

 

Fler nyheter

Se fler nyheter i Reaxcers nyhetsarkiv.

Har du frågor?

Kontakta huvudkontoret i Östersund

Cookieinställningar

Internetmedia  |  Site Server CMS  |  Trampolin PR