Reaxcer stolt sponsor av Nordiska Ungdoms­spelen

Reaxcer är stolt sponsor av Nordiska Ungdoms­spelen, NUS, ett idrotts­evenemang för unga som bygger på idrottsglädje och gemenskap. Den 21-23 februari samlas ungdomar från Sverige och grann­länderna i Östersund för att tävla i ett tiotal idrotter, både på snö och inomhus.

I sponsorsamarbetet bidrar Reaxcer med kompetens inom transporter och vi är särskilt med och utformar en skidarena på torget – Reaxcer Snow Heart Arena – som blir skådeplats för världens första stadssprint i längdskidor för unga.

Kjell Lundberg är upphovsman till och projektledare för Nordiska Ungdomsspelen och den som tog initiativ till samarbetet.

– Det var otroligt roligt med den direkta respons vi fick när vi presenterade vårt förslag. Med Reaxcer fick vår idé vingar, utan det här samarbetet hade vi inte kunnat förverkliga våra planer, säger Kjell Lundberg.

Förutom för deltagarna i ungdomsspelen blir arenan på torget en aktivitetsyta som Jämtlands ungdomar kan dra nytta av i flera veckor under februari och mars. Reaxcer transporterar hit snö och ställer upp med manskap och maskiner för gräv- och schaktarbeten.

– För Reaxcer känns det klockrent att bidra till ungdomars idrott och intressen på ett så här positivt sätt. Det passar bra utifrån vårt varumärke att vara delaktig i lokala projekt och när Nordiska Ungdomsspelen visade upp skissen på skidarenan kom beslutet från hjärtat, säger Reaxcers vd Michael Schahine.

Läs mer om evenemanget på www.nordiskaungdomsspelen.se

 

Fler nyheter

Se fler nyheter i Reaxcers nyhetsarkiv.

Har du frågor?

Kontakta huvudkontoret i Östersund

Cookieinställningar

Internetmedia  |  Site Server CMS  |  Trampolin PR