Lars Edström ny Arbetschef för Entreprenad

Ett nytt ansikte på Lugnvikskontoret är Lars Edström. Som Arbetschef Entreprenad ska han leda och samordna Reaxcers plats- och arbetschefer. Lars kommer närmast från hyrföretaget Cramo, en närbesläktad bransch där han delvis träffat samma kunder som i sin nya roll på Reaxcer.

Kan du berätta litegrann om din bakgrund?

– Jag har varit ansvarig för Cramos depåer i Östersund och Härjedalen, vilket handlade om att stötta innesäljare och verkstad i den dagliga verksamheten. Mest i Östersund, men en dag i veckan i Härjedalen. Innan dess var jag några år på Bevego, en plåtgrossist.

Nu sedan första augusti är du Arbetschef Entreprenad, en ny roll. Berätta!

– Det stämmer. Vi har diskuterat titeln, men nu är den satt. Jag jobbar under affärsområdeschefen och ska leda och samordna Reaxcers plats- och arbetschefer.

– Det känns roligt, spännande och lite annorlunda mot det jag gjort tidigare. Branscherna är ju närbesläktade, det är delvis samma kunder, men att jobba i ett företag som är ute och utför jobb är ändå något helt annat än att bara hyra ut grejerna.

Vad har hänt under din första månad?

– Så här i början handlar jobbet mycket om att få koll på hur vi jobbar. Jag har försökt komma ut på arbetsplatserna och höra med alla hur allt fungerar. Har hunnit besöka våra stora jobb, i Lillhärdal och Övre Oldsjön. Det är mycket nytt, sen när man greppat sammanhanget blir det lättare att bidra med egna idéer.

Några intryck så här långt?

– Det är en spännande bransch och intressant att lära sig mer. Något som sticker ut är att det är så skilda storlekar mellan Reaxcers olika objekt – från små entreprenader till jättestora. Det är trots allt skillnad på att göra en platta till ett hus och att kunna utföra dammförstärkningsåtgärder. Att ha den kunskapen i bolaget, och kunna hantera skillnaderna, det är speciellt

Avslutningsvis, vill du berätta lite om dig själv?

– Yes, jag är född i Odensala men bor numera i Nedre Torvalla. Så man kan säga att jag flyttat över sportfältet! Jag tycker om skidåkning, både utför och på längden, och på vintern går det åt en del tid på det. Har två egna barn på 17 och 15 år och genom min sambo ett bonusbarn. Dessutom har vi en hund, en treårig bichon havanais som heter Sigge.

 

Tack Lars Edström och välkommen till Reaxcer!

 

Fler nyheter

Se fler nyheter i Reaxcers nyhetsarkiv.

Har du frågor?

Kontakta huvudkontoret i Östersund

Cookieinställningar

Internetmedia  |  Site Server CMS  |  Trampolin PR