Anders Berglund ny vd för Reaxcer

Den 5 oktober tillträder Anders Berglund som vd för logistikföretaget Reaxcer och nuvarande vd Michael Schahine övergår till rollen som styrelseordförande efter att ha innehaft bägge posterna sedan bolagsstämman i maj. Anders Berglund är uppvuxen i Östersund och har under många år verkat inom större internationella företag, bland annat som Sverigechef för Google, vd för fintechbolaget Skilling och andra rådgivningsuppdrag. 

Det Reaxcer bland annat vill åstadkomma med den nya ledningen är en tydligare och effektivare digitalisering samt fokus på kommunikation och relationer både internt och externt.

Anders Berglund

– Anders Berglund har de rätta erfarenheterna för att ta Reaxcer dit vi önskar. Hans bakgrund inom techbranschen och med stort fokus på marknad och sälj kommer vara en mycket bra tillgång för bolaget och en stor inspirationskälla för våra medarbetare, säger Michael Schahine, styrelseordförande för Reaxcer.

– Jag känner att mina erfarenheter passar bra in på Reaxcers utmaningar samtidigt som det blir ett spännande uppdrag i en för mig ny bransch, säger Anders Berglund. 

 

Fler nyheter

Se fler nyheter i Reaxcers nyhetsarkiv.

Har du frågor?

Kontakta huvudkontoret i Östersund

Internetmedia  |  Site Server CMS  |  Trampolin PR