Reaxcer växer och vi söker platschef till våra projekt i Jämtland!

På Reaxcer öppnas nu möjligheten för en ny platschef att komma in i organisationen. I rollen som platschef får du möjlighet att vara delaktig i utmanande och långsiktiga projekt med en stark entreprenörsanda och möjlighet till personlig utveckling.

Reaxcer är ett av Sveriges fem stora logistikföretag och erbjuder transport-, maskin-, logistik- och miljötjänster samt grus- och ballastprodukter. Våra 225 delägaråkerier tillhandahåller tillsammans 650 fordon som löser stora och små uppdrag varje dag. Vi tror på trovärdighet, engagemang och kvalitet och vill vara det självklara alternativet som entreprenör i Jämtland och Härjedalen. Vi välkomnar dig till en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas.

Dina arbetsuppgifter

Din roll som platschef inom affärsområdet bygg och anläggning är avgörande för genomförandet av våra projekt, från kontrakt till överlämnande. Du kommer vara ansvarig för projektplanering, resursanskaffning, produktionsstyrning och genomförande sett till miljö, kvalitet, tid och ekonomi. Du leder och utvecklar ditt team på arbetsplatsen och tar ansvar för att ni tillsammans genomför ett projekt så att både kunden och vi själva blir nöjda. Arbetet är förlagt i Jämtlandsområdet med stationeringsort i Östersund.

Vad vi erbjuder

Som platschef hos Reaxcer arbetar du flexibelt med långsiktiga, utvecklande projekt. Arbetsdagarna innebär ett stort mått av variation och möten med människor, och du har goda utvecklingsmöjligheter genom utbildningar och kompetensinsatser. Självklart erbjuds du också tillgång till förmåner som tjänstebil och friskvårdsbidrag, och du blir en del i ett glatt gäng kollegor. Vi arbetar i moderna system vilket ger dig goda förutsättningar att lyckas med ditt arbete.

Kvalifikationer

Vi söker dig med eftergymnasial utbildning inom bygg/anläggningsteknik och välkomnar också sökande med motsvarande arbetslivserfarenhet. Vidare ser vi att du har kunskap inom AMA-anlägg eller bygg. Önskvärt med tidigare erfarenhet inom platschefsroll eller motsvarade befattning inom mark- och anläggningsbranschen, samt kunskap kring genomförande av produktionskalkyler och produktionsmetoder. Meriterande med kunskap inom entreprenadjuridik. B-körkort är ett krav.

Vem är du?

Vi söker dig som har goda ledaregenskaper och en god planerings- och administrativ förmåga. Du är kommunikativ, engagerad och har lätt för att samarbeta och driva arbetet framåt. På Reaxcer uppmuntrar vi till förbättringar, därför söker vi dig som för vidare både dina egna och andras idéer om hur organisationen kan utvecklas, och som under projekten kommer med input och perspektiv på förändring som kan gynna både oss som företag och våra kunder. För denna roll lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, därför vill vi understryka att både män och kvinnor i olika åldrar och med olika bakgrund är välkomna med sin ansökan till oss.                                          


Ansökan

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev redan idag eftersom vi rekryterar löpande. Sista ansökningsdatum är 31 augusti.

Skicka din ansökan till: Joacim.Nilsson@reaxcer.se

Har du frågor om tjänsten eller Reaxcer kontakta: Joacim Nilsson, affärsområdeschef Reaxcer Anlägg, telefon 070-664 64 35.

Välkommen till Reaxcer - vi vill att du ska vara med på vår resa.

 

Fler nyheter

Se fler nyheter i Reaxcers nyhetsarkiv.

Har du frågor?

Kontakta huvudkontoret i Östersund

Internetmedia  |  Site Server CMS  |  Trampolin PR