Reaxcer rekryterar Säljare/Transportledare till Vemdalen

Vi söker dig som vill bli vår nya säljare/transportledare i Vemdalen! Välkommen till Reaxcer!

Reaxcer är ett av Sveriges fem stora logistikföretag och erbjuder transport-, maskin-, logistik- och miljötjänster samt grus- och ballastprodukter. Våra 225 delägaråkerier tillhandahåller tillsammans 650 fordon som löser stora och små uppdrag varje dag. Vi tror på trovärdighet, engagemang och kvalitet och vill vara det självklara alternativet som entreprenör i Jämtland och Härjedalen. Vi välkomnar dig till en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas.

Arbetsuppgifter

Du är drivande i försäljningen och leverans av material-, transport- och maskintjänster genom att upprätta långsiktiga affärsrelationer med våra kunder. Du ingår i en grupp med 12 medarbetare, fördelade på orterna Östersund, Åre, Brånan, Sveg och nu även Vemdalen. Förutom försäljning kommer du att transportleda, planera, dirigera och samordna resurser i den dagliga verksamheten.

Du driver anbudsprocessen och upprättar skriftliga offerter/avtal till kund via vårt affärssystem där du hanterar kundordrar, fakturaunderlag, och eventuella reklamationer. Du kommer också ha kontakt med medarbetare i andra affärsenheter inom företaget i syfte att förbättra våra processer, vår leveranssäkerhet och kvalitet i alla led.

Vem är du

Vi söker dig som har gymnasieutbildning, gärna även eftergymnasialutbildning och några års yrkeserfarenhet inom transportmarknaden på fält, gärna också erfarenhet från området mark- och anläggningsarbete samt logistik. Du har goda digitala kunskaper, hanterar Office och har kännedom om Mobilast eller liknande system. Vi ser gärna att du har goda ekonomiska kunskaper och gärna erfarenheter av offerter/avtalshantering. Du hanterar det svenska och engelska språket, såväl i tal som i skrift. Du har kännedom om det lokala/regionala området. B-körkort behövs i tjänsten.

Som person är du strukturerad, har god ordning & reda, är socialt kompetent och är van att hantera kundkontakter. Du bidrar till goda relationer, både internt och externt - gentemot kollegor, kunder och leverantörer.


Ansökan

Du söker tjänsten via jeffersonwell.se där laddar upp CV och personligt brev i pdf-format. Om du har frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult AnnaKarin Bergqvist på 070 - 377 20 63 eller mail: annakarin.bergqvist@jeffersonwells.se

Vi ser gärna att du söker så snart som möjligt då vi intervjuar löpande.

Sista ansökningsdag är: 22 november

Vi välkomnar din ansökan!

 

Fler nyheter

Se fler nyheter i Reaxcers nyhetsarkiv.

Har du frågor?

Kontakta huvudkontoret i Östersund

Internetmedia  |  Site Server CMS  |  Trampolin PR