Välkommen André – ny säljchef

Reaxcer storsatsar för att stärka sin lokala närvaro ute i länet. Möt jämtlänningen som kommer att leda arbetet med den nya säljstyrkan: André Nordström.

Fem nya medarbetare rekryteras nu till den nya organisationen som träder i kraft den 1 april. André Nordström från Ås är inte bara en av de nyanställda. Det är också han som ska leda den nya säljkåren och han börjar redan i mars.

– Det känns väldigt kul. Jag kommer inte bara att sitta på kontoret utan vara operativ i Östersundsområdet, säger han.

Fördel att verka lokalt

Förutom att själv arbeta som operativ säljare i Östersundsområdet, kommer André att ha en säljstyrka lokaliserad på fyra strategiska platser i länet: Funäsdalen, Oviken, Åre och Strömsund. Enligt André finns det stora fördelar med att arbeta mer lokalt.

– Ägarbolagen ser att det pågår affärer där Reaxcer inte blir inkopplade. Nu ska vi hjälpa till och stärka den befintliga och nya försäljningen. Vårt huvudfokus kommer vara att sysselsätta ägarbolagen och ge dem fler affärer, så att de får ägna sig åt sin kärnverksamhet, säger André Nordström.

Glad att verka i Jämtland

Jämtlänningen kommer senast från Engcon. Där har han varit anställd sedan 2007 och arbetat med internationella affärer sedan 2011.

– Det ska bli jättekul att vara hemma och verka i Jämtland med de människor och projekt som finns här. Det är den stora drivkraften för mig, som tidigare har jobbat mycket med försäljning och utveckling utomlands, säger André.

Han är civilingenjör i grunden och intresserad av maskiner. För André är det dock viktigare att få arbeta med människor.

– Det roligaste med branschen är att de flesta jobbar med sitt intresse. Sedan är det kul att det blir fler och fler tjejer som kör lastbil, säger André.

 

Fler nyheter

Se fler nyheter i Reaxcers nyhetsarkiv.

Har du frågor?

Kontakta huvudkontoret i Östersund

Cookieinställningar

Internetmedia  |  Site Server CMS  |  Trampolin PR