Flygande start för Reaxcers nya säljare

Sedan april arbetar Niklas Dahlström, Janne Forsberg Karén och Kristoffer Jakobsson som säljare på Reaxcer. De är del av den nya säljorganisationen som med en ökad lokal närvaro ska säkra jobb åt åkarna, och även öka servicen till kunderna.

Början på något nytt

Reaxcers grundidé bygger på att vara lokalt förankrade, och med delägare över hela Jämtland Härjedalen är det också självklart att även den nya säljorganisationen har en lokal närvaro. Satsningen på den nya avdelningen har varit efterlängtad och initiativet kommer från åkarna själva. Så Janne, Kristoffer och Niklas har fått ett varmt mottagande.– Det känns inspirerande att få vara med och bygga upp en ny organisation, och att flera av åkarna har sagt ”det här har vi väntat länge på”, kännssom en fantastisk start, säger Niklas.

Med den nya säljorganisationen skapas också förutsättningar för ägarbolagen att kunna fokusera på det dom är bäst på och brinner för – entreprenad.

Närvaro på hemmaplan

De nya säljarna är utspridda över Jämtland Härjedalen och kommer i huvudsak att jobba gentemot de lokala åkarna. Janne utgår från Funäsdalen, Niklas från Oviken och Kristoffer från Strömsund. Att få vara verksam på hemmaplan ser alla tre som en styrka, då det ger förutsättningar att fånga upp möjligheter på ett annat sätt än om de verkade över hela regionen.

– Med en ökad lokal närvaro kommer vi att lära känna vårt område och våra åkare mer, vilket minskar risken att missa affärer, säger Janne och får medhåll från Kristoffer.

– Det är roligt att jobba på hemmaplan, där man känner människorna. Det är också kanon att vi täcker upp alla hörn i regionen. Jag tror inte att det hade fungerat om det vore mindre folk, säger han.

För Niklas innebär tjänsten på Reaxcer en flexibilitet som han tror är en styrka för organisationen.

– Jag är van att jobba på hemmaplan, men ser även fram emot att kunna sitta i Brånan på transportcentralen eller på huvudkontoret i Östersund där jag får möjlighet att knyta kontakter och bolla idéer med kollegor, säger Niklas.

Trygghet i en rutinerad organisation

Efter några veckor börjar trion känna sig lite varmare i kläderna, mycket tack vare tryggheten i den rutinerade organisationen. För Janne, som flyttade till Funäsdalen för två år sedan, har det nya jobbet gett möjlighet att få ihop vardagspusslet – och fortsätta med det yrke han haft hela livet.

– Efter att ha pendlat i över två år känns det fantastiskt att kunna jobba på hemmaplan där jag både får möjlighet att jobba för våra åkare, samtidigt som jag får njuta av vardagslivet med fru och barn, säger Janne.

För Både Niklas och Kristoffer innebär jobbet på Reaxcer en nystart i en outforskad bransch. För Kristoffers del erbjuder den nya tjänsten en möjlighet att jobba mer med proaktiv försäljning och han trivs att få besöka kunder och jaga nya jobb.

– Det finns otroligt mycket kompetens inom Reaxcer och med duktiga kollegor har vi fått en riktigt bra start på den nya avdelningen, säger Kristoffer.

Kontakta oss!

Kristoffer Jakobsson
Säljare Jämtland - norr
Telefon: 070-281 94 51
E-post: kristoffer.jakobsson@reaxcer.se

Janne Forsberg Karén
Säljare Härjedalen
Telefon: 073-987 78 81
E-post: janne.forsberg-karen@reaxcer.se

Niklas Dahlström
Säljare Jämtland - öst
Telefon: 070-316 16 93
E-post: niklas.dahlstrom@reaxcer.se

 

Fler nyheter

Se fler nyheter i Reaxcers nyhetsarkiv.

Har du frågor?

Kontakta huvudkontoret i Östersund

Cookieinställningar

Internetmedia  |  Site Server CMS  |  Trampolin PR