Reaxcer – nu även totalentreprenör

Vi har kunskap, maskiner och strategiska grustäkter. Dessutom lokala entreprenörer med lång erfarenhet och engagemang. Reaxcer står redo att ansvara för hela eller delar av ert byggprojekt.

 

Vad behöver du?

Ska ni anlägga vägar, exploatera områden, bygga en vindpark eller förstärka en damm? Behöver ni hjälp med betongarbeten, fundament eller kabelförläggning? Vi har kunskap om alltifrån avancerade infrastrukturprojekt till enklare markarbeten. Vi utför totalentreprenader och utförandeentreprenader, räknar på egna projekt och går in som underentreprenör i andra. Alltid med fokus på vad som blir bäst utifrån kund och situation. 

Vi erbjuder:

Kunskap

Hos oss finns en rad erfarna och kunniga medarbetare i form av entreprenadingenjörer, projektingenjörer, ekonomer, platsledare och arbetsledare. Tillsammans kan de stötta er hela vägen i ett projekt – från kalkylen till färdig byggnation. Vi har duktiga KMA-specialister och är självklart ett ISO certifierat företag (ISO 9001, ISO 14001). 

Maskiner

Vi är ett av Sveriges fem största logistikföretag och ägs av 200 åkerier. I fordonsflottan finns 650 maskiner för alla typer av uppdrag. De körs av erfarna chaufförer och maskinister med stor lokalkännedom. Vi har egna fossilfria resurser och kan köra hundra procent fossilfritt vid behov. 

Grustäkter

Vi förfogar över en rad strategiska täkter med grus, berg, morän och naturgrus. Dessutom finns två mobila krossanläggningar. 

Kontakt

Varmt välkommen att kontakta mig för diskussion och offert!

Andre Nordström
Försäljningschef
E-post: andre.nordstrom@reaxcer.se
Telefon: 076-826 77 30

 

Fler nyheter

Se fler nyheter i Reaxcers nyhetsarkiv.

Har du frågor?

Kontakta huvudkontoret i Östersund

Cookieinställningar

Internetmedia  |  Site Server CMS  |  Trampolin PR